HEGNSVAGT

IDEEL TIL SIKRING AF DYREINDHEGNINGER

Der kan være flere grunde til at spændingen i dit hegn falder. Planter, ukrudt og grene kan forstyrre hegnet, ligesom at for mange tilsluttede hegn til samme stødkasse, også kan være årsag til lav spænding på hegnet.


Benytter du et batterihegn på marken, behøver du heller ikke længere bekymre dig om spændingen på hegnet. Hegnsvagten sikrer nemlig, at du modtager besked når det er tid til at lade op eller udskifte batteriet.


Hegnsvagten kan med fordel suppleres med Niveauvagten eller Door Guard, så du sammen med hegnsovervågningen, også modtager besked hvis dyrenes drikkekar er tomt eller en låge står åben.


Takket være det indbyggede SIM kort finder Hegnsvagten selv det bedste mobilsignal uanset teludbyder. 


FÅ SIKKERHED FOR AT DINE DYR ER FORSVARLIGT INDHEGNET

Dine dyr repræsenterer en stor værdi både økonomisk men også personligt. Derfor mener du sikkert også, at det er vigtigt for dig, at vide at de er indhegnet forsvarligt, og bliver notificeret såfremt spændingen på hegnet falder uønsket. 


Med Hegnsvagten får du vished for, at der er korrekt strømtilførsel til dine hegn, og du kan derfor slappe af, velvidende at dine dyr og værdier er beskyttet.


Du kan nemt monitorere status alle dine hegn via en brugervenlig webportal, og indstille grænseværdierne for hvert enkelt hegn samt hvem der skal modtage alarm i tilfælde af udfald.