NIVEAUVAGT

POPULÆR BLANDT SOMMERHUSEJERE

Mange sommerhusområder er ikke tilsluttet kloaknettet, men anvender i stort omfang septiktanke til opsamling af toilet- og badevand. De færreste sommerhusejere er dog klar over det aktuelle niveau i deres septiktank, og bliver ofte først klar over det når det er for sent og den skal tømmes. Alternativt vælger mange at bestille tømning selvom det ikke er nødvendigt endnu, men blot for at være sikre, fx. i forbindelse med udlejning.


Det betyder enten ubehagelige gener ved oversvømmelse i tanken, eller unødvendige omkostninger til kloakservice. Med en Niveauvagt får ejeren advarsel i tide til at kunne bestille tømning, og sikrer dermed en bedre oplevelse og optimering af udgifterne.

UNDGÅ UBEHAGELIGE OVERRASKELSER OG EN OVERFYLDT SEPTIKTANK

Med Niveauvagten får du advarsel i god tid, og slipper for unødvendig tømning eller akut tømning udenfor åbningstid med dertilhørende ekstra gebyr. Du undgår ubehagelige overraskelser og sikrer en bedre oplevelse for dig, din familie og venner samt eventuelle sommerhuslejere.


Du administrerer selv hvilke telefonnumre eller e-mails, der skal modtage alarmer, via en webportal hvor du også kan forlænge abonnementet efter det første år.

EGENSKABER OG FORDELE
VED WELL GUARD

  • Vejrbestandig og hårdført design

  • Nem at installere

  • Flyderen informere og alarmere ved høj vandstand
  • Alarm sendes som sms og/eller mail
  • Support på hardware, software og GSM net