OM SENSORCLIP

HVEM ER VI OG HVAD DRIVER OS?

VI ØNSKER AT GØRE DET ENKELT

SensorClip opstod ud fra et ønske om, at tilbyde enkel, trådløs og stabil overvågning af produkter og materialer, uden behov komplicerede installationer og dyre servicetekniker regninger.


Virksomheden ligger i Nykøbing Mors og servicerer en lang række kunder i hele landet. Vores tilgang til løsninger er den samme som da vi startede - det skal være nemt at komme i gang, sikkert i brug og billigt i drift.

HVAD ER SENSORCLIP?

SensorClip er et modulært og trådløst overvågningssystem til professionelt brug, som gør det nemt at komme i gang, og ikke kræver en masse installationsarbejde eller IT-infrastruktur.

 

Systemet kan sammensættes med en eller flere Plug n’ Play sensorer, som hver især kommunikerer direkte med en sikret webportal via mobilnetværket -  helt udenom Wi-Fi eller gateways. Det betyder sikker, stabil og uforstyrret kommunikation med høj oppetid – 100% uafhængig af de interne driftssystemer.


Den enkle opsætning betyder en hurtig opstart og lave installationsomkostninger, og den gennemskuelige abonnementsmodel giver et klart overblik over driftsomkostningerne – uden overraskelser og naturligvis inkl. fri support og fuld garanti på hardwaren i hele abonnementsperioden.

Hjertet i SensorClips løsninger er den sikrede webportal, hvorfra man kan administrere alle sensorer og brugere der er tilknyttet løsningen. Via webportalen kan Systemet konfigureres med individuelle regler for alarmudløsning, samt hvem der skal modtage alarmer via SMS og/eller e-mail. Med andre ord et komplet kontrolpanel, der foruden en status over alle registrerede sensorer, også logger alle alarmer og hændelser til dokumentation eller analyse.


Alle data kan eksporteres vha. åbne API’er, og platformen kan således nemt samarbejde med andre alarm- og overvågningssystemer.

BRUGERVENLIG WEBPORTAL

HVOR ADSKILLER SENSORCLIP SIG FRA KONKURRENTERNE?

  • Baseret på mobilnet (alle udbydere i hele EU)

  • M2M kommunikation (direkte fra hver enhed til webportal)

  • Uafhængig af intern IT-infrastruktur (kræver ikke WiFi)
  • Hurtigt at komme i gang
  • Lave/ingen installationsomkostninger

  • Lave driftsomkostninger (flatrate abonnement pr. enhed)
  • Mulighed for integration (via API)
  • Fri support