SENSOR CLIP

ALLROUND LØSNING TIL OVERVÅGNING AF STRØM
OG TEMPERATUR

Sensor Clip er en alsidig og fleksibel løsning, til overvågning af spændingen i ledninger eller temperaturen i et rum.


Sensoren klipses blot på den strømledning du ønsker at overvåge, vha. den indbyggede klips på bagsiden af sensoren, og den indbyggede temperaturmåler giver mulighed for samtidig at overvåge temperaturen i rummet.


Sensoren anvendes af både private og professionelle, og er især populær i forbindelse med sommerhuse eller tekniske installationer hvor der ønskes en høj oppetid.


TRÅDLØS OVERVÅGNING MED MASSER AF ANVENDELSESMULIGHEDER

Takket være det kompakte og enkle design, er sensoren nem at placere de fleste steder uden brug af værktøj, og Sensor Clip er derfor perfekt til monitorering af alt fra køleskabe og frysere til dykpumper, varmepumper og andre tekniske installationer.


Du kan endda anvende Sensor Clip som en alarm gateway vha. den indbyggede 5-24 Volt DC digitale minijack input. Dette giver fx mulighed for at benytte alarmen til små styringer, hjemmealarmer eller andet.

 

Sensor Clip er batteridrevet og benytter 3 x AA batterier, som ligeledes er overvåget. Alarmen sender derfor besked når det er tid til at skifte batterier. Levetiden på batterierne er mellem 6 - 24 måneder, afhængigt af om der både skal overvåges temperatur og strømspænding.

EGENSKABER OG FORDELE
VED SENSOR CLIP

  • Indbygget simkort med frit forbrug
  • Fungerer på alle teleoperatører
  • Alarmer via SMS og/eller e-mail
  • Kræver ingen værktøj til installation
  • Web baseret administration
  • Support på hardware, software og GSM net