TEMPERATURE GUARD

POPULÆR HOS BLANDT ANDET ENERGISELSKABER

For høj olietemperatur kan betyder øget belastning på transformatoren. Derfor bruger energiselskaber ofte Temperature Guard, til at advare om forhøjet olietemperatur, og kan dermed optimere driften af deres transformatorstationer.


Også fjernvarmeselskaber har fået øjnene op for Temperature Guards fordele - i dette tilfælde til at dokumentere varmetab i fjernvarmerørene, og identificere berørte borgere.


Takket være den stabile batteridrevne enhed, er det let at placere sensoren det optimale sted, til logning af data over en længere eller kortere periode.

STORE BESPARELSER MED EN LILLE INVESTERING

Konsekvensen af nedbrud på store maskiner og installationer kan være stor og bekostelig. Omvendt skal investeringen i at gardere sig som regel stå mål med risikoen og konsekvenserne.


Med Temperature Guard er regnestykket simpelt, da de økonomiske konsekvenser af nedbrud på større anlæg, oftest er meget store, i modsætning til få kroner om måneden pr. sensor. 


Udskiftning af transformere, motorer, pumper og lign. render hurtigt op i mange hundrede tusinde kroner inklusive servicetekniker regninger, for ikke at tale om de indirekte effekter som tab af omsætning, miljøpåvirkninger, belastning af kundeservice etc. 

EGENSKABER OG FORDELE
VED TEMPERATURE GUARD

  • Indbygget simkort med frit forbrug
  • Fungerer på alle teleoperatører
  • Alarmer via SMS og/eller e-mail
  • Minimal installation
  • Web baseret administration
  • Support på hardware, software og GSM net

KOMPLET DASHBOARD MED MULIGHED FOR INTEGRATION

Alle de tilknyttede sensorer sender informationer direkte til en webportal, hvorfra du har adgang til at indstille temperaturgrænser for hver enkelt sensor, samt opstille regler for alarmer og hvem der skal modtage alarmerne.


Du kan desuden tilgå en komplet temperaturoversigt og alarmhistorik, samt generere en PDF med komplet temperaturrapport ud fra en ønsket periode. 


Har du andre overvågningsløsninger er det desuden muligt at lave en integration fra webportalen takket være vores åbne API'er.