DOOR GUARD

OVERVÅG DØRE OG PORTE 
I INDUSTRIELLE MILJØER

DoorGuard er udvilklet med henblik på overvågning af værktøjscontainere på byggepladser, men har mange andre anvendelsesmuligheder.


Der bliver hvert år stjålet for store værdier, fra containere og aflåste rum på havne, byggepladser og andre industrielle områder.


Med en DoorGuard modtager du besked, hvis en dør eller port åbnes uden for det tilladte tidsrum, og har dermed mulighed for at tilkalde de nødvendige personer til stedet.


Få sikret værdierne med en nem, billig og effektiv overvågningsløsning.


FLYTBAR OG ROBUST OVERVÅGNING

Door Guard er nem at placere, takket være den kraftige indbyggede magnet. Den sidder solidt på alle metaloverflader og kan vha. en udløser registrere når en dør eller port åbnes.


Da Door Guard er 100% trådløs og sender informationer via mobilnettet, betyder det stor fleksibilitet og frihed til at placere den. Samtidig er det nemt at skifte lokation hvis behovene ændrer sig.


Både sender og sensor er udført i kraftige materialer, som tåler fugt kulde og stød, og sikrer en sikker og stabil drift. Du kan derfor trygt stole på at dine værdier er overvåget døgnet rundt.


Konfigurationen foretages online via en brugervenlig webportal, hvorfra du kan indstille tidsrum og modtagere af alarmer via SMS og/eller e-mail.

EGENSKABER OG FORDELE
VED DOOR GUARD

  • Indbygget simkort med frit forbrug
  • Fungerer på alle teleoperatører
  • Alarmer via SMS og/eller e-mail
  • Kræver ingen værktøj til installation
  • Web baseret administration
  • Support på hardware, software og GSM net