COOL GUARD

EN PERFEKT LØSNING TIL OVERVÅGNING AF SUPERMARKEDSKØLERE

Cool Guard er den perfekte løsning til trådløs temperaturovervågning i supermarkeder - uanset om dit behov bare er en enkelt mobil køledisk, eller en komplet overvågning af alle dine kølere.


CoolGuard kræver ingen store investeringer for at komme i gang. Ingen fordyrende gateway, base- eller repeaterstation, og ingen bøvl med radiosendere der mister forbindelsen. Hver enkelt CoolGuard har nemlig sin egen uafhængige mobilforbindelse, som understøtter både TDC, Telia, Telenor og 3. På den måde er forbindelsen sikret - også i bygninger med meget beton og stål.


Alarmen er batteridrevet og kører op til 2 år på 3 x AA Lithium batterier, og systemet sender selv besked når det er tid til at udskifte batterierne. 

FØDEVARESIKKERHED OG HJÆLP TIL EGENKONTROL

Fødevaresikkerhed, egenkontrol og glade smiley's er 3 ting både virksomheder og forbrugere kan relatere til. Med en CoolGuard automatiseres egenkontrollen, hver dag uden bekymringer eller brug af personale.


Du sikrer, at den lovpligtige dokumentation bliver foretaget, og frigiver medarbejdernes tid til andre vigtige opgaver. Samtidig med en væsentlig besparelse i tidsforbrug til egenkontrol, sender du desuden et tydeligt signal til kunderne om, at der er styr på temperaturen og dermed kvaliteten i din butik.


Undgå påtale fra fødevarestyrelsen, fordærvede varer og svind, og minimerer risikoen for madforgiftning og fødevareskandaler. Især fødevareskandaler og en evt. "shit storm" på de sociale medier, kan betyde store økonomiske tab og i værste fald lukke en butik.


Med Cool Guard kan du sikre dig, at dine varer lever op til kvalitetskravene, og ikke mindst dokumentere det for både kunder og myndigheder.


EGENSKABER OG FORDELE 
VED COOL GUARD

  • Trådløs temperatur overvågning
  • Automatisk egenkontrol
  • Optimering af energiforbrug
  • Alarmervia SMS og/eller e-mail
  • Ingen gateway, base- eller repeaterstationer
  • Minimal installation
  • Enkel administration
  • Hurtigt at komme i gang

Forebyg kostbare varetab, dårlig omtale

og høje selvrisikoer med CoolGuard

FULD KONTROL OVER DATA VIA EN BRUGERVENLIG WEBPORTAL

Alle de tilknyttede sensorer sender informationer direkte til en webportal, hvorfra du har adgang til at indstille temperaturgrænser for hver enkelt sensor, samt opstille regler for alarmer og hvem der skal modtage alarmerne.


Du kan desuden tilgå en komplet temperaturoversigt og alarmhistorik, samt generere en komplet temperaturrapport ud fra en ønsket periode. Rapporten leveres som en PDF og understøtter myndighedernes krav til dokumentation ved kontrolbesøg.


Har du andre overvågningsløsninger er det desuden muligt at lave en integration fra webportalen takket være vores åbne API'er.